Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Προκατασκευασμένοι οικίσκοι της Climavent από πάνελ.......γρήγορα, απλά και οικονομικά!

Οι Προκατασκευασμένοι οικίσκοι της Climavent από πάνελ είναι ευέλικτες κατασκευές, οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν στο σημείο που επιθυμείτε σε γρήγορο χρονικό διάστημα.


Είναι κατάλληλες ως άμεση λύση για εξοχική κατοικία, πρόσθετο τμήμα σε μόνιμο κτίσμα ή ως επέκταση ενός κτίσματος λόγω διεύρυνσης των οικιστικών αναγκών σας.

Τεχνικά και κατασκευαστικά δεν υστερούν σε τίποτα αν συγκριθούν με τα μεγάλα μόνιμα κτίσματα. Πολύ συχνά μάλιστα για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται πιο σύγχρονα ποιοτικά υλικά με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και φιλική συμπεριφορά προς το περιβάλλον.


Πλεονεκτήματα Προκατασκευασμένων Οικίσκων της Climavent από πάνελ:

  • Η κατασκευή και ο συνδυασμός των υλικών προσφέρουν το μεγαλύτερο βαθμό πυρασφάλειας, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης σε σχέση με τα συμβατικά κτίρια.
  • Παρουσιάζουν μεγάλη αντισεισμικότητα, ακόμη και σε περίπτωση σεισμού μεγάλου τόξου, λόγω της ελαστικότητας που διαθέτουν.
  • Παρέχουν ασφάλεια απέναντι σε κάθε καιρικό φαινόμενο και προτείνονται ανεπιφύλακτα για θαλάσσιες και ορεινές περιοχές.
  • Προσφέρουν σταθερό προϋπολογισμό του έργου ως αποτέλεσμα της δυνατότητας επακριβούς κοστολόγησης των στοιχείων και της συναρμολόγησης τους, καθώς και των μέσων μεταφοράς.
  • Μειώνουν το χρόνο εκτέλεσης και παράδοσης του έργου σε 50-75% σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές και συμπιέζουν το κόστος κατασκευής εξαιτίας της χρήσης προκατασκευασμένων στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου